Wil je graag mooi lang haar of gewoon dikker haar?

Hairextensions zijn populairder dan ooit, en de kwaliteit en de keuze zijn enorm toegenomen. Succes hangt voor een groot deel af van de kwaliteit van de hairextensions, waar je voor kiest en hoe ze geplaatst worden. Om de kwaliteit te garanderen maakt Divine Diva uitsluitend gebruik van de beste materialen, zoals 100 % Human Hair  kwaliteits remi-haarextension, waar de haarschubben vol intact zijn.  Om door eigen haargroei tot lang haar te komen moet u enkele jaren geduld hebben. Maar met haarextensions is dit snel te bereiken. Lang natuurlijk haar, sterk, volumineus en vol vitaliteit. Door middel van Hairextensions kunt u tot 60cm langer haar krijgen.

shutterstock_hairextensions_verkl

Hairextension wax systeem of I-tip microrings

We hebben twee verschillende systemen: het eerste systeem de waxextension wordt aan Uw eigen haar bevestigd dmv een warmte tang waardoor de hars om het haar gerold of gevouwen kan worden. Tweede en meest favoriete systeem is de I-tip. De extension wordt dmv een siliconen microring bevestigd aan Uw eigen haar. Het haar kan hierdoor hergebruikt worden waardoor de kosten in bedwang kunnen worden gehouden.Echter dient men dan wel het haar goed te verzorgen.

We hebben onze opleiding genoten bij “Total Hair Academy” van Sylvia Bruens. Deze staat bekend als een van de beste van Nederland. Om onze techniek te perfectioneren hebben we naast de normale opleiding diverse masterclasses gevolgd. De combinatie van de beste materialen, nieuwste techniek en een comfortabele salon aan huis, maakt dat Divine Diva kwaliteit kan leveren tegen een redelijke prijs.

Hairextensions zijn geschikt voor elk type haar. Volume of een volledige haarverlenging? Het is allemaal mogelijk. Allereerst maken we een afspraak voor een intakegesprek. Onder het genot van een drankje bespreken we wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn. Na een aanbetaling bestellen we het haar en maken een afspraak om het haar in te laten zetten. Dit kan meestal al binnen enkele dagen.